Tag Archives: Oktober

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

Perkahwinan Kim Kardashian & Kris Humphries Mula Retak?

Perkahwinan Kim Kardashian & Kris Humphries Mula Retak?

Baru 2 bulan berkahwin, pasangan selebriti yang menyambut majlis mereka secara eksklusif dan bernilai $10 Juta ini telah mula goyah.

Kim yang mempunyai rangkaian perniagaan dan rancangan realiti sendiri ini mula rasa tidak senang duduk apabila suaminya sudah tidak bekerja kerana sedikit masalah dengan NBA. Masalah mereka berdua berpunca sehari sebelum hari lahir Kim pada 21 Oktober lepas.

Mereka turut dilihat dalam keadaan dingin ketika menghadiri rancangan tv, ‘Dancing With The Star’ untuk melihat Rob Kardashian yang juga peserta rancangan tersebut.

Perkahwinan mereka berdua dilangsungkan 9 bulan selepas berkenalan dan dikatakan pada satu tahap, Kim telah mula bosan dengan Kris yang langsung tidak buat apa-apa untuk menyara keluarga.

Untuk pengetahuan, perkahwinan mereka ditaja sepenuhnya dan hanya wakil media tertentu yang dibenarkan membuat liputan di majlis perkahwinan mereka. Majlis perkahwinan mereka turut dijadikan rancangan tv bertajuk, ‘Kim’s Fairytale Wedding’.