Tag Archives: Ogos

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani binti Mohamed (lahir 23 Mac 1986 di Kuala Lumpur, Malaysia) merupakan pelakon tempatan Malaysia.
Lisa lulus dalam undang-undang dari Help University College dan Aberystwyth University di Welsh, Inggeris. televisyen penampilan pertamanya adalah di Gergas di TV1 dan kemudian Ayah Kami.
Dia bertindak dalam filem ‘Goodbye Boys’ dan baru-baru ini I’m Not Single dengan pelakon Malaysia Farid Kamil. Dia diberi anugerah pelakon Paling Menjanjikan di Festival Filem Malaysia 21.

Wah bukan main lagi senyuman manis pelakon Lisa Surihani dalam cover Majalah Intrend edisi bulan Ogos ni.

Muka Lisa kelihatan lembut gitu, adakah ianya teknik photoshop lagi. Besalah teknologi dah canggih manggih ni, yang dah cantik makin kasih cantik lagi. Bila sebut soal kekasih, mesti ramai orang beranggapan Lisa ni menjadi rebutan ramai orang, tapi begitulah kesudahannya, Lisa masih lagi sedang mencari-cari sebab tu lah sekarang masih single.

Nak cari yang macamna? Datuk ker atau Datuk Seri.. Hehe.. Jangan marah..

Lisa Surihani musik, Lisa Surihani mtv, Lisa Surihani galeri, Lisa Surihani foto, Lisa Surihani penulis lagu, Lisa Surihani lagu, Lisa Surihani terbaru, Lisa Surihani album, Lisa Surihani aktris, Lisa Surihani bergaya, Lisa Surihani menawan, Lisa Surihani popular, Lisa Surihani terkini, Lisa Surihani rakaman, Lisa Surihani album baru, Lisa Surihani youtube, Lisa Surihani melodi, Lisa Surihani penjualan album,Lisa Surihani manis,Lisa Surihani photoshop, senyuman, manis, pelakon, Lisa, Surihani, cover, Majalah, Intrend, edisi, bulan, Ogos,Muka, Lisa,lembut, photoshop,teknologi, canggih, cantik, kekasih, Lisa, ramai, orang, Lis, single

Apa terjadi kepada Farid Kamil

Apa terjadi kepada Farid Kamil

Aktor Farid Kamil yang dikatakan mempunyai maslah disiplin sejak kebelakangan ini masih diam membisu dan tidak memberi sebarang alasan berhubung kegagalannya menghadiri rakaman Kampung Prima:Babak 105 terbitan Astro Prima pada 13 Ogos lalu.

Pengurus Salurannya, Nizam Sani berkata sehingga hari ini pihaknya tidak mengetahui apakah sebab pelakon itu gagal hadir untuk rakaman berkenaan.

“Kami masih belum menerima apa-apa alasan daripada Farid kenapa dia tidak hadir untuk rakaman itu sedangkan pada sebelah siangnya dia ada muncul untuk melihat set.

Kami cuma bimbang dia ada kes kecemasan kerana dia tiba-tiba tidak muncul seperti yang diharapkan tanpa memaklumkan kepada pihak Astro,” katanya ketika dihubungi mStar Online di sini, Selasa.

Sebelum ini produser David Teo mengakui Farid Kamil seorang yang berdisiplin dan tidak mungkin dia menimbulkan masalah kepada produksi berkenaan sekiranya tiada sebab yang berlaku.

David turut beranggapan Farid mungkin tertidur menyebabkan pelakon itu tidak muncul untuk turut serta dalam produksi berkenan.

Menurut Nizam, Unit Bakat stesen televisyen itu juga masih gagal mendapatkan Farid bagi mendengar penjelasannya walaupun selepas berita mengenai kegagalan Farid untuk muncul dalam rakaman berkenaan disiarkan media.

Sementara itu Penerbit Eksekutifnya, Nizam Hamid pula berkata, rakaman program itu diteruskan tanpa kehadiran Farid.

Bagaimanapun dia berharap penonton boleh menerima program Hari Raya bercorak komedi muzikal itu yang akan disiarkan menerusi Astro Prima pada Hari Raya kedua nanti pukul 10.30 pagi.

Selain Farid yang sepatutnya berlakon, muzikal berkenaan turut dibintangi pelakon-pelakon seperti Johan, Zizan, Saleh Yaacob dan Julia Ziegler.

Farid merupakan artis eksklusif Astro selain Erra Fazira dan Aaron Aziz.

Farid Kamil, Farid Kamil foto, Farid Kamil web, Farid Kamil info, Farid Kamil maklumat, Farid Kamil hiburan, Farid Kamil misteri, Farid Kamil berita, Farid Kamil bio, Farid Kamil malaysia, Farid Kamil kawan, Farid Kamil artis, Farid Kamil bf1