Tag Archives: memang

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

Gambar galaknya Miera Liyana !

Gambar galaknya Miera Liyana !

Gambar dibawah ni adalah gambar Miera Liyana dalam sorotan akhbar Kosmo beberapa hari yang lalu. Tajuknya agak menarik, ‘galak’ dalam sisipan berkenaan. Memang kelihatan galak walaupun kita tahu Miera Liyana adalah seorang comel lote. Nak tahu galak Miera Liyana macamana? jom tengok gambar Miera Liyana dibawah ni, begitu ‘happening’ tak terkata. Zz.

Gambar, galak, Miera Liyana, Gambar, Miera, Liyana, akhbar, menarik, sisipan, Memang, kelihatan, Miera, Liyana, comel, lote, happening, terkata, gambar artis, foto artis, web artis, artis wanita, artis wanita seksi, artis melayu, artis malaysia, artis kl, hiburan terkini, hiburan hiburan, berita hiburan, hiburan artis, galeri hiburan, video hiburan, hiburan pilihan

Katy Perry Positif Konser di Indonesia!

Katy Perry Positif Konser di Indonesia!

Para fans Katy Perry akhirnya bisa bersorak gembira. Pasalnya, si cantik ini dipastikan akan segera menggebrak panggung Indonesia!

Kedatangan Katy Perry untuk konser di Indonesia memang sudah lama terdengar sejak pertengahan tahun ini. Sayangnya, belum ada kabar lebih lanjut yang bisa memastikan apakah pelantun tembang California Gurls ini akan benar-benar memuaskan para fansnya di tanah air.

Setelah lama menunggu, akhirnya sang penyanyi cantik sendiri yang mengabarkan kedatangannya lewat akun Twitter sekaligus menyapa para penggemarnya di Indonesia. “INDONESIA! I’m FINALLY coming to see you January 19th! Watch katyperry.com for show info next week! #KatyInJKT,” tulis istri aktor Russell Brand ini lewat Twitter pribadinya.

Katy sempat dikabarkan akan tampil pada Mei lalu, bersama Big Bang dan Brown Eyed Girls, yang ternyata sudah tampil lebih dahulu, seperti yang dikabarkan Berlian Entertainment. “Jakarta International Teen Festival 28 May 2011 with the line up : Katy Perry (USA) , Big Bang (Korea), 24herbs (HKG), Brown Eyed Girls (Korea) & 1 more to be announced soon..Stay tuned! @berlian_ent & rumah sinema,” tulis pihak promotor pada April lalu.

Katy, Perry, Positif, Konser, Indonesia, fans, Katy Perry, bersorak, gembira, cantik, pastikan, segera, panggung, Indonesia, Kedatangan, Katy Perry, konser, Indonesia, memang, sudah, lama, terdengar, sejak, pertengahan, tahun, Sayang, California Gurls, tanah, air, Twitter, pribadi,  Big Bang, Brown Eyed Girls, Berlian, Entertainment, April, aktor Russell, Brand, tampil, Jakarta International Teen Festival, artis wanita, artis antarabangsa, berita hiburan