Tag Archives: malaysia Berita

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

Nora Danish sambut Halloween

Nora Danish sambut Halloween

Hangat dah penuh sensitif betul isu yang telah timbul akibat pelakon Nora Danish meng’upload’ gambar dirinya dengan seorang kawan pergi menyambut sambutan Halloween baru-baru ni.

Agak memeranjatkan kenapa Nora pergi menyambut perayaan tue erk? dalam info yang diterima, Halloween ni diasaskan dari All Saint Day yang dirayakan pada 1 November dan dari itu, malam penyucian atau All Hallow Eve dirayakan pada 31 Okt sebagai persiapan menyambut All Saint Day.

Gambar diatas diambil di dalam Facebook milik Nora Danish, disana ramai juga yang menyokong dan juga ada yang membangkang aka tidak setuju. Apa yang kita tahu sebagai seorang muslim, kita tidak seharusnya merayakan perayaan yang tidak disuruh oleh agama.

Apa kurang agama kita? banyak lagi perayaan dalam agama kita yang ternyata lebih indah dan penuh berkat. Apa-apa pun diharap Nora tidak lagi menyambut perayaan ini dimasa akan datang untuk kebaikkan peminat-peminat Nora yang sentiasa menyokong Nora. Peace World!

Nora Danish, sambut, Halloween, nora, artis, Danish, Nora Danish, halloween, sambut, Danish sambut, sambut halloween, gambar, malaysia, artis malaysia, gosip, gosip artis, berita, gambar artis, berita artis, video, malaysia gambar, malaysia berita, november, menyambut, perayaan, tidak, kita, hiburan, indonesia, artis gosip, kini, peminat, lagi, pergi, panas, gosip gambar, pelakon, media, filem, pergi menyambut, baru, menyambut perayaan, perayaan dalam, dari, saint, pada, sebagai, juga, juga yang, menyokong, agama kita, Hangat, sensitif, betul, isu, timbul, akibat, pelakon Nora Danish, mengupload, gambar, memeranjat, All Saint Day, malam, penyucia, All Hallow Eve, persiapan, menyambut, peminat, menyokong, Nora

Megan Fox Bakal Jadi Jagoan Berbikini

Megan Fox Bakal Jadi Jagoan Berbikini

Megan Denise Fox (lahir 16 Mei 1986) adalah seorang pelakon dan model. Dia memulakan kerjayanya pada tahun 2001 bertindak dengan beberapa televisyen kecil dan peranan filem, dan memainkan peranan berulang pada Hope dan Faith.

Pada tahun 2004, ia melancarkan kerjaya filem dengan peranan dalam Confessions of a Teenage Drama Queen.

Pada tahun 2007, ia berperanan sebagai Mikaela Banes, bunga cinta watak Shia LaBeouf dalam filem blockbuster Transformers yang menjadi pelarian peranan dan pelbagai mendapat pencalonan nya Teen Choice Awards.

Fox reprised peranannya dalam sekuel 2009, Transformers: Revenge of the Fallen. Kemudian pada tahun 2009, dia bermain sebagai tokoh utama tituler di Tubuh wayang Jennifer’s.

Awal kehidupan

Fox adalah dari Ireland, Perancis dan Amerika keturunan asli  dan dilahirkan di Oak Ridge, Tennessee untuk Darlene Tonachio dan Franklin Fox. Dia mengangkat Rom Katolik dan dihadiri sekolah Katolik selama 12 tahun. [7 orangtua] Fox bercerai ketika dia masih muda dan dia dan kakaknya  dibesarkan oleh ibunya dan ayah tirinya, Tony Tonachio.

Dia mengatakan bahawa kedua adalah “sangat ketat” dan bahawa dia tidak dibenarkan untuk punya pacar  atau menjemput teman-teman ke rumahnya  Dia tinggal bersama ibunya sampai dia membuat wang yang cukup untuk menyokong dirinya sendiri ..

Fox memulakan latihan di drama dan tari pada usia lima, di Kingston, Tennessee  Dia mengikuti kelas tarian di sana dan pusat komuniti. Terlibat dalam paduan suara Kingston’s SD dan Clippers Kingston pasukan renang. Pada usia 10 tahun, selepas berpindah ke St Petersburg, Florida, Fox meneruskan pelatihannya.

Ketika dia berusia 13 tahun, Fox mulai menjadi model selepas memenangi beberapa anugerah pada tahun 1999 Amerika Modeling dan Talent Konvensyen di Hilton head, South Carolina.  Fox dihadiri St Lucie West Centennial High School, tetapi pada usia 17, ia diuji keluar dari sekolah, melalui korespondensi, untuk pindah ke Los Angeles.

Fox telah berbicara secara banyak waktu di pendidikan, bahawa di sekolah menengah ia diintimidasi dan memungut dan dia makan siang di bilik mandi untuk mengelakkan “melontar dengan pakej sos tomato”.

Dia mengatakan bahawa masalah tersebut tidak kelihatan, tapi bahawa dia “selalu mendapat yang lebih baik bersama-sama dengan anak laki-laki” dan bahawa “menggosok beberapa orang dengan cara yang salah”  Fox juga mengatakan sekolah tinggi yang dia tidak pernah popular dan itu. ” semua orang membenci aku, dan aku adalah orang buangan total, teman-teman saya selalu guys, saya mempunyai keperibadian yang sangat agresif, dan anak perempuan tidak menyukai saya untuk itu saya hanya punya satu pacar besar turun hidup saya “..  Dalam wawancara yang sama, dia menyebutkan bahawa dia membenci sekolah dan tidak pernah “percaya besar dalam pendidikan formal” dan bahawa “pendidikan saya mulai tampak tidak relevan.

Jadi, saya semacam check out pada bahagian itu”.

Karier

Pada 16, Fox memulakan kerjaya lakonan dalam filem Holiday 2001 Matahari, sebagai pewaris manja Brianna Wallace dan saingan Alex Stewart (Ashley Olsen). Filem ini diterbitkan Direct-to-DVD pada tarikh 20 November 2001.

Tahun berikutnya, Fox mendarat peranan utama sebagai pimpinan Ione Starr dalam siri televisyen Ocean Ave. Siri ini berlangsung dua musim, dari 2002-2003 dan Fox muncul di 122 episod pertama-jam-panjang. Juga pada tahun 2002, ia tamu-bintang di What I Like About You, muncul dalam episod “Like a Virgin (Kinda)”.

Dia adalah seorang uncredited tambahan di Bad Boys II pada tahun 2003. Pada tahun 2004, Fox-bintang tamu pada Dua Lelaki Setengah dalam episod “Camel Filter dan feromon”.

Pada tahun yang sama, Fox membuat debut film dalam Confessions of a Teenage Drama Queen co-dibintangi Lindsay Lohan sebaliknya, memainkan peranan penyokong dari Carla Santi, saingan dari Lola (Lindsay Lohan).

Sekali lagi pada tahun 2004, Fox Hebat reguler pada ABC sitkom Hope & Faith, di mana dia menggambarkan Sydney Shanowski, menggantikan Nicole Paggi dalam peranan.

Fox muncul dalam 36 episode dari musim 2-3, sampai acara itu dibatalkan pada tahun 2006.

Pada tahun 2007, Fox memenangi peranan utama perempuan Mikaela Banes di Transformers 2007 live-action film, berdasarkan mainan dan saga kartun dengan nama yang sama. Fox bermain cinta bunga watak Shia LaBeouf Sam Witwicky.

Fox dicalonkan untuk MTV Movie Award untuk kategori “Terobosan Prestasi”, dan juga dicalonkan untuk tiga Teen Choice Awards, dalam kategori “Choice Movie Actress: Action Adventure”, “Choice Movie: Breakout Wanita”, dan ” choice Movie: Liplock “.

Fox telah menandatangani kontrak untuk dua sekuel Transformers lebih 14 16 Pada bulan Jun 2007, Fox melemparkan dalam peranan kecil dalam Cara Lose Teman & Orang-orang mengasingkan, dibintangi bersama Jeff Bridges., Simon Pegg Kirsten Dunst dan.

Dia digambarkan Sophie Maes, minat kasih Sydney Young (Simon Pegg).

Filem ini ditayangkan pada 3 Oktober 2008, tetapi dianggap sebagai kegagalan box-office. Pada tahun 2008, Fox muncul bersama Rumer Willis sebagai watak yang Hilang di Pelacur.

Pusat Filem ini sekitar sekumpulan remaja harapan muda yang datang ke Hollywood dengan harapan kerjaya yang akting mendapati bahawa perniagaan lebih sukar daripada yang pernah mereka bayangkan. Filem ini diterbitkan 20 Oktober 2008

Beberapa waktu lalu, aktris Rose McGowan telah memutuskan untuk mundur dalam penggarapan film ‘Red Sonja’ tetapi saat ini dikabarkan kalau Megan Fox akan menggantikan posisi tersebut.

Mundurnya Rose dari film yang memang mundur jadwalnya tersebut, membuat artis seksi Megan Fox tersebut dilirik oleh rumah produksi Millineium Films untuk memerankan jagoan berbikini tersebut.

Dikutip dari Aceshowbiz, bintang film ‘Transformers’ ini dinilai sangat pas untuk memerankan karakter Red Sonja pada film yang disutradara Douglas Aarniokoski tersebut.

Dalam versi terbarunya rencananya akan menampilkan perempuan muda yang bermetamorfosis menjadi pendekar tangguh.

Sementara itu, Red Sonja merupakan sebuah tokoh karakter fiktif  ciptaan Roy Thomas dan Barry Windsor-Smith. Bahkan ia pun sempat tampil dalam film yang dibintangi oleh Arnold Schwarzenegger pada tahun 1982 yang berjudul ‘Conan The Barbarian’.

Sedangkan hingga saat ini belum diketahui kenapa Rose McGowan mengundurkan diri dalam penggarapan film tersebut, padahal Rose sudah tampil di poster teaser ‘Red Sonja’.

Tetapi  agar bisa menggandeng Megan Fox dalam proyek film tersebut, Millenium Films rupanya harus mengantri terlebih dahulu, karena Megan baru mulai syuting ‘Transformers 3’ pada bulan April ini.

megan fox, majalah Megan fox, video megan fox, tasik Megan fox, megan fashion rubah, rubah video megan, megan fox kasut, cover majalah Megan fox, megan fox, rubah Berita megan, megan fox terkini, megan fox Dunia, megan fox asia, megan fox malaysia, melayu Megan fox, rubah Indon megan, megan fox Indonesia, megan kl rubah, rubah foto megan, megan Gambar rubah, rubah terkini megan, megan web rubah, rubah Harian megan, megan fox Baru, megan fox bf1, bf1 Berita, Berita bf1, Berita terkini, Berita terkini, malaysia Berita, Indon Berita, Berita Indonesia, Dunia Berita, Berita Harian, Majalah Berita, Berita Baru, asia Berita, Berita Artis, Berita hiburan, Kawan Berita, Berita Politik, Teknologi megan rubah, megan fox Ekonomi, Megan, Fox, Baka, Jadi, Jagoan, Berbikini