Tag Archives: kini

Bobby Brown enggan ribut dengan keluarga Whitney Houston

Bobby Brown enggan ribut dengan keluarga Whitney Houston

Jakarta (ANTARA News) – Mantan suami penyanyi legendaris Whitney Houston, Bobby Brown, kini  bersitegang dengan keluarga mendiang mantan istrinya tentang hak asuh putri tunggal mereka, Bobbi Kristina.

Sebagaimana yang dilansir dari TMZ, Brown tidak mau membawa persoalan ini hingga ke jalur hukum.

Seorang sumber yang dekat dengan penyanyi grup New Edition ini mengatakan kepada TMZ, bahwa Brown sangat ingin menemani Bobbi Kristina di masa yang sulit ini. Brown tidak ingin membuat situasi menjadi semakin berat untuk putrinya.

Menurut kabar yang didapat TMZ, Brown sangat kecewa dengan perlakuan keluarga Houston pada saat pemakaman mendiang mantan istrinya pada Sabtu waktu setempat.

Sumber tersebut mengatakan bahwa Brown berharap, setidaknya perlakuan keluarga Houston kepada dirinya sama dengan perlakuan keluarganya kepada Whitney, sewaktu ibu kandung Brown meninggal dunia pada tahun lalu.

Kepada TMZ, sumber juga mengatakan bahwa Brown tidak ingin menggunakan jasa pengacara untuk menangani permasalahan tersebut. Kepada TMZ, sumber tersebut mengatakan bahwa saat ini Brown sudah pasrah dan menyerahkan permasalahan itu kepada Yang Kuasa.

Mantan suami, penyanyi legendaris, Whitney Houston, Bobby Brown, kini,  bersitegang, dengan keluarga, mendiang mantan, istrinya tentang, hak asuh, putri tunggal, mereka, Bobbi Kristina, Sebagaimana yang, dilansir dari, TMZ, Brown, tidak mau, membawa persoalan, ini hingga, ke jalur hukum, Seorang sumber, yang dekat, dengan penyanyi, grup New, Edition, ini mengatakan, kepada TMZ, bahwa Brown, sangat ingin, menemani Bobbi, Kristina, di masa, yang sulit ini, Brown tidak, ingin membuat, situasi menjadi, semakin berat, untuk putrinya,

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

Nora Danish sambut Halloween

Nora Danish sambut Halloween

Hangat dah penuh sensitif betul isu yang telah timbul akibat pelakon Nora Danish meng’upload’ gambar dirinya dengan seorang kawan pergi menyambut sambutan Halloween baru-baru ni.

Agak memeranjatkan kenapa Nora pergi menyambut perayaan tue erk? dalam info yang diterima, Halloween ni diasaskan dari All Saint Day yang dirayakan pada 1 November dan dari itu, malam penyucian atau All Hallow Eve dirayakan pada 31 Okt sebagai persiapan menyambut All Saint Day.

Gambar diatas diambil di dalam Facebook milik Nora Danish, disana ramai juga yang menyokong dan juga ada yang membangkang aka tidak setuju. Apa yang kita tahu sebagai seorang muslim, kita tidak seharusnya merayakan perayaan yang tidak disuruh oleh agama.

Apa kurang agama kita? banyak lagi perayaan dalam agama kita yang ternyata lebih indah dan penuh berkat. Apa-apa pun diharap Nora tidak lagi menyambut perayaan ini dimasa akan datang untuk kebaikkan peminat-peminat Nora yang sentiasa menyokong Nora. Peace World!

Nora Danish, sambut, Halloween, nora, artis, Danish, Nora Danish, halloween, sambut, Danish sambut, sambut halloween, gambar, malaysia, artis malaysia, gosip, gosip artis, berita, gambar artis, berita artis, video, malaysia gambar, malaysia berita, november, menyambut, perayaan, tidak, kita, hiburan, indonesia, artis gosip, kini, peminat, lagi, pergi, panas, gosip gambar, pelakon, media, filem, pergi menyambut, baru, menyambut perayaan, perayaan dalam, dari, saint, pada, sebagai, juga, juga yang, menyokong, agama kita, Hangat, sensitif, betul, isu, timbul, akibat, pelakon Nora Danish, mengupload, gambar, memeranjat, All Saint Day, malam, penyucia, All Hallow Eve, persiapan, menyambut, peminat, menyokong, Nora