Tag Archives: hiburan

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

Nora Danish sambut Halloween

Nora Danish sambut Halloween

Hangat dah penuh sensitif betul isu yang telah timbul akibat pelakon Nora Danish meng’upload’ gambar dirinya dengan seorang kawan pergi menyambut sambutan Halloween baru-baru ni.

Agak memeranjatkan kenapa Nora pergi menyambut perayaan tue erk? dalam info yang diterima, Halloween ni diasaskan dari All Saint Day yang dirayakan pada 1 November dan dari itu, malam penyucian atau All Hallow Eve dirayakan pada 31 Okt sebagai persiapan menyambut All Saint Day.

Gambar diatas diambil di dalam Facebook milik Nora Danish, disana ramai juga yang menyokong dan juga ada yang membangkang aka tidak setuju. Apa yang kita tahu sebagai seorang muslim, kita tidak seharusnya merayakan perayaan yang tidak disuruh oleh agama.

Apa kurang agama kita? banyak lagi perayaan dalam agama kita yang ternyata lebih indah dan penuh berkat. Apa-apa pun diharap Nora tidak lagi menyambut perayaan ini dimasa akan datang untuk kebaikkan peminat-peminat Nora yang sentiasa menyokong Nora. Peace World!

Nora Danish, sambut, Halloween, nora, artis, Danish, Nora Danish, halloween, sambut, Danish sambut, sambut halloween, gambar, malaysia, artis malaysia, gosip, gosip artis, berita, gambar artis, berita artis, video, malaysia gambar, malaysia berita, november, menyambut, perayaan, tidak, kita, hiburan, indonesia, artis gosip, kini, peminat, lagi, pergi, panas, gosip gambar, pelakon, media, filem, pergi menyambut, baru, menyambut perayaan, perayaan dalam, dari, saint, pada, sebagai, juga, juga yang, menyokong, agama kita, Hangat, sensitif, betul, isu, timbul, akibat, pelakon Nora Danish, mengupload, gambar, memeranjat, All Saint Day, malam, penyucia, All Hallow Eve, persiapan, menyambut, peminat, menyokong, Nora

Fara Fauzana pengacara Nona?

Fara Fauzana pengacara Nona?

Fara Fauzana yang sememangnya sinonim dengan dunia pengacaraan apatahlagi dalam rancangan hiburan Melodi, telah membawa satu peningkatan terhadap mutu rancangan itu.

Dan dengar-dengar dari petikan portal Gua mengatakan yang Fara Fauzana adalah orang yang disebut-sebut untuk mengantikan Vanidah Imran dalam rancangan santai, Nona. Sejak beberapa tahun ni rating Nona tidak menentu, bahkan adakalanya penonton dah ‘lari’ dari menonton Nona.

Selain Fara, turut menjadi bualan hangat penganti Vanidah adalah Rozita Che Wan. Jeng-jeng agaknya mana satu pilihan korang dalam menilai kedua-dua selebriti ini untuk menerajui sebagai seorang personaliti Nona? tunggu jawapannya selepas ini..

Fara Fauzana, pengacara, Nona, Fara Fauzana, sinonim, dunia, pengacaraan, rancangan, hiburan, Melodi, peningkatan, terhadap, mutu, rancangan, mengatakan, Vanidah, Imran, rancangan, santai, Nona, rating, Nona, menentu, penonton, Nona, hangat, penganti, Rozita Che Wan, selebriti, personaliti, berita artis, Berita Hiburan, Berita Hiburan Hiburan, berita hiburan majalah, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, berita hiburan terkini, berita hiburan wanita, gambar artis wanita, foto artis wanita, galeri artis wanita, web artis wanita, gosip artis wanita