Tag Archives: fiza

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

yatt11

Majlis Perkahwinan Yatt dan Abdul Mutalib

Majlis Perkahwinan Yatt dan Abdul Mutalib, Yatt musik, Yatt mtv, Yatt berita, Yatt Web, Yatt galeri, Yatt foto, Yatt portofolio, Yatt album, Yatt info, Yatt filem, Yatt terbaru, Yatt pos, Yatt surat, Yattr mail, Yatt model, Yatt model antarabangsa, Yatt bergaya, Yatt menawan, Yatt hebat, Yatt tubuh cantik, Yatt badan fit, Yatt tubuh fit, Yatt badan langsing, Yatt terkenal, Yatt popular, Yatt myspace, Yatt youtube,  Yatt facebook, Yatt friendster, Yatt tagged,  Yatt yahoo massanger, Yatt blog, Yatt menarik, Yatt unik, Yatt wajah, Yatt rahsia,  Yatt biodata, Yatt hiburan, Yatt terkini, Yatt seksi.

Majlis Perkahwinan Yatt dan Abdul Mutalib

yatt11

Yatt atau Haryati Hamzah, 29, kelihatan anggun dengan gaun pengantin berwarna putih rekaan Lynda Rahim pada majlis persandingannya dan suami, Abdul Mutalib Abdul Shukor, 29, yang berkonsepkan moden dan santai itu bertempat di De’Seri Endon Puspanitapuri (4/4), Kuala Lumpur.

Sekitar 500 tetamu terdiri daripada ahli keluarga, saudara-mara dan kenalan kedua-dua belah pihak hadir menyerikan majlis yang bertemakan warna putih dan ungu itu.

yatt221

Resepsi kedua di sebelah pihak Yatt turut berlangsung di lokasi yang sama pada sebelah malam.

Butik Lynda Rahim adalah penaja utama sebagai perancang perkahwinan, persalinan dan hiasan majlis persandingan. D&D Beauty House pula menaja pelamin nikah manakala hiasan majlis pernikahan sebelum ini ditaja oleh Butik Pesona Anggun.

Antara penaja lain ialah Saddiq Solutions (kad jemputan), Den Wahab dan Udaimatunnur (persalinan nikah), Amy Janz dan Fiza Zainudin (solekan), Chef Zainal Tanjung Puteri (kek perkahwinan), My Aroma dan KK Cleaning Services (cenderahati), Kickstart Gymnastic (persembahan), Skin Basic (rawatan pelansingan badan) dan Seri Keningau Catering (katering).