Tag Archives: blog

Abby luahkan perasaan kepada Zul

Abby luahkan perasaan kepada Zul

Cian Abby Abadi yang sekarang ni dok banyak masalah melanda dirinya, biasalah manusia, semua orang akan hadapi masalah. Abby dalam laman blognya, ada menyatakan luahan hatinya terhadap Zul Ariffin.

Segala kisah, gambar dan apa-apa mengenai Zul telah diluahkan dalam satu entry yang amat menyedihkan dalam blog tu. Bagaikan satu episod duka telah Abby harungi. Menjalinkan kasih sayang dengan Zul adalah sesuatu yang tidak pernah difikir oleh Abby.

Dalam ayat-ayat blog tue, Abby sepertinya dah tak punya apa-apa hubungan special lagi dengan Zul sepertinya juga telah putus cinta.

Abby, luahkan, perasaan, Zul, Abby Abadi, banyak, masalah, melanda, diri, biasa, manusia, hadapi, masalah, blog, luahan, hati, Zul Ariffin, Segala, kisah, gambar, mengenai, entry, menyedih, Menjalinkan, kasih sayang, ayat, hubungan, special, telah, putus, cinta, berita hiburan, berita hiburan terkini, berita hiburan-hiburan, berita hiburan wanita, berita hiburan melayu, berita hiburan malaysia, berita hiburan majalah, artis wanita, artis lelaki, berita artis, gambar artis, foto artis, web artis

Neelofa mula berubah?

Neelofa mula berubah?

BETULKAH Neelofa sudah berubah? Cerita ini disampaikan oleh beberapa orang industri yang mengatakan, kononnya pelakon cantik itu sekarang sudah pandai memilih dengan siapa dia hendak berkawan. Malah Neelofa juga dikatakan selalu bersikap perasan bahawa kehadirannya begitu penting dalam banyak acara.

Dek kerana itu juga, kata mereka Neelofa pasang bodyguard, selain hendak tunjuk pada umum yang dia bukan calang-calang orang. Macam-macam lagi cerita, tetapi Joyah tak berapa nak ambil pusing bila dapat tahu semua cerita itu mereka kata baca di blog hiburan. Penulis blog hiburan pun bukannya boleh percaya sangat, banyak yang tak ada etika pun, asyik mengutuk dan mengata sahaja.

Setahu Joyah sebelum ini Neelofa telah menerima ancaman yang boleh menggugat keselamatan dirinya, sebab itu keluarganya terpaksa upah pengawal untuk menjaga dirinya.

Neelofa juga jenis artis yang berani mengatakan kebenaran, bijak dan ada idea sendiri. Mungkin sebab dia ni tak ikut telunjuk orang sangat, sebab itu ada orang tak berapa senang.

Apapun, semoga apa yang diperkatakan orang itu tidak benar. Neelofa perlu buktikan yang dirinya adalah seperti padi. Semakin menunduk ke bumi apabila semakin berisi.

Neelofa, mula, berubah, orang, industri, pelakon, cantik, sekarang, memilih, berkawan, bersikap, perasan, kehadiran, begitu, penting, banyak, acara, Neelofa, pasang, bodyguard, tunjuk, pusing, Neelofa perlu, buktikan, padi, menunduk, bumi, semakin, berisi, baca, blog, hiburan, Penulis, blog, hiburan, percaya, sangat, etika, asyik mengutuk, mengata, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, artis gay, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, ArtisArtis berita, awek artis, awek cantik, awek cina, awek indon, awek jepun

25

U2 – Unchained Melody

U2 – Vertigo, U2 musik, U2 mtv, U2 berita, U2 Web, U2 galeri, U2 foto, U2 portofolio, U2 album, U2 info, U2 filem, U2 terbaru, U2 pos, U2 surat, U2 mail, U2 model, U2 model antarabangsa, U2 bergaya, U2 menawan, U2 hebat, U2 tubuh cantik, U2 badan fit, U2 tubuh fit, U2 badan langsing, U2 terkenal, U2 popular, U2 myspace, U2 youtube, U2 facebook, U2 friendster, U2 tagged,  U2 yahoo massanger, U2 blog, U2 menarik, U2 unik, U2 wajah, U2 rahsia, U2 biodata, U2 hiburan, U2 terkini, U2 seksi, U2 misteri.

U2 – Unchained Melody

[media id=117 width=500 height=400]

25

U2 merupakan band rock dari Dublin, Irlandia. Band ini terdiri dari
Bono (vocals dan gitar), The Edge (gitar, keyboard, dan vocals), Adam
Clayton (bas) dan Larry Mullen, Jr (drum dan ketuk).

Band yang dibentuk pada tahun 1976 ketika remaja dengan anggota yang
terbatas musik proficiency. Pada pertengahan tahun 1980-an, band telah
menjadi bertindak atas internasional, tercatat untuk mereka anthemic
suara, Bono’s vocals pengajaran, dan The Edge dari textural bermain
gitar. Keberhasilan mereka bertindak sebagai hidup yang lebih besar
dari mereka berhasil mencatat penjualan di sampai 1987 album The Joshua
Tree [1] ditinggikan band dari tingginya “dari pahlawan ke superstars,”
menurut Rolling Stone. [2] U2 merespon dengan tarian dan alternatif
rock revolutions sendiri dan rasa musik stagnasi reinventing oleh
mereka sendiri dengan 1991 album Achtung Bayi dan mendampingi Zoo TV
Tour. Mirip eksperimen lanjutan untuk sisa tahun 1990-an. Sejak tahun
2000, diikuti U2 yang lebih konvensional rock suara yang tetap memiliki
pengaruh mereka sebelumnya eksplorasi musik.

U2 telah terjual lebih dari 145 juta album di seluruh dunia [3] [4]
dan telah memenangkan 22 Grammy Awards, [5] lebih dari band lainnya.
[6] Pada tahun 2005, band yang inducted into the Rock and Roll Hall of
Fame di tahun pertama mereka memenuhi persyaratan. Majalah Rolling
Stone di # U2 tercantum dalam daftar 22 dari 100 seniman besar dari
semua waktu. [7] Sepanjang karir mereka sebagai band dan sebagai
individu, mereka memiliki campaigned untuk hak asasi manusia dan
keadilan sosial penyebab, termasuk Amnesty International, yang SATU
Promosi dan Bono’s DATA (Debt, AIDS, Perdagangan di Afrika) kampanye.