Tag Archives: April

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Fiza akui sayang dan cintakan Shahrizal

Pelakon Fiza Elite dikatakan atau digosipkan mempunyai hubungan dengan Shahrizal. Namun belum ada lagi komen Fiza mengenai ini. Tapi mengikut portal GUA yang dipetik, Fiza memang betul-betul sayang dan cintakan Shahrizal banget. Korang masih tak percyaa ke? nah ni komen sebenar Fiza terhadap Shahrizal….

“Saya memang sayang dan cintakan Shahrizal. Dia memang baik dan ambil berat tentang saya. Dia banyak bersama saya sepanjang berada di Australia. Lama-lama, memang saya ada menyimpan perasaan sayang terhadap dia”, ujar Fiza.

Jangan panik dulu wahai kaun Adam semua, admin pasti korang tak nak lihat Fiza berdampingan dengan Shahrizal tu yang mempunyai rekod ‘terbaik’ dalam percintaan. Hehe. Sebab kata-kata Fiza itu adalah gambaran untuk watak Fiza dalam drama Atas Nama Cinta lakonannya dengan Shahrizal. Auww..

fiza, artis, shahrizal, sayang, cintakan, sayang cintakan, cintakan shahrizal, akui, fiza akui, akui sayang, gambar, yang, malaysia, artis malaysia, gossip, gossip artis, izyan, berita, gambar artis, video, anak, dengan, pelakon, feedburner, memang, berita artis, perkahwinan, malaysia gambar, cinta, kini, siti, nurhaliza, siti nurhaliza, saya, percuma, hiburan, malaysia berita, februari, terbaru, http, post, neelofa, baru, gosip, gosip artis, indonesia, artis gossip, bogel, media, atom, artis atom, stats, kekasih, suami, sazzy, falak, sazzy falak, januari, disember, november, oktober, september, ogos, julai, april, elite, fiza elite, dengan shahrizal

Katy Perry Positif Konser di Indonesia!

Katy Perry Positif Konser di Indonesia!

Para fans Katy Perry akhirnya bisa bersorak gembira. Pasalnya, si cantik ini dipastikan akan segera menggebrak panggung Indonesia!

Kedatangan Katy Perry untuk konser di Indonesia memang sudah lama terdengar sejak pertengahan tahun ini. Sayangnya, belum ada kabar lebih lanjut yang bisa memastikan apakah pelantun tembang California Gurls ini akan benar-benar memuaskan para fansnya di tanah air.

Setelah lama menunggu, akhirnya sang penyanyi cantik sendiri yang mengabarkan kedatangannya lewat akun Twitter sekaligus menyapa para penggemarnya di Indonesia. “INDONESIA! I’m FINALLY coming to see you January 19th! Watch katyperry.com for show info next week! #KatyInJKT,” tulis istri aktor Russell Brand ini lewat Twitter pribadinya.

Katy sempat dikabarkan akan tampil pada Mei lalu, bersama Big Bang dan Brown Eyed Girls, yang ternyata sudah tampil lebih dahulu, seperti yang dikabarkan Berlian Entertainment. “Jakarta International Teen Festival 28 May 2011 with the line up : Katy Perry (USA) , Big Bang (Korea), 24herbs (HKG), Brown Eyed Girls (Korea) & 1 more to be announced soon..Stay tuned! @berlian_ent & rumah sinema,” tulis pihak promotor pada April lalu.

Katy, Perry, Positif, Konser, Indonesia, fans, Katy Perry, bersorak, gembira, cantik, pastikan, segera, panggung, Indonesia, Kedatangan, Katy Perry, konser, Indonesia, memang, sudah, lama, terdengar, sejak, pertengahan, tahun, Sayang, California Gurls, tanah, air, Twitter, pribadi,  Big Bang, Brown Eyed Girls, Berlian, Entertainment, April, aktor Russell, Brand, tampil, Jakarta International Teen Festival, artis wanita, artis antarabangsa, berita hiburan 

pne

Penelope Cruz Tidak Takut Tua

Penelope Cruz Tidak Takut Tua

Penélope Cruz Sánchez (lahir April 28, 1974), lebih dikenali sebagai Penélope Cruz, adalah seorang pelakon Sepanyol. Pada 15, dia telah ditandatangani oleh agen.

Dia memulakan kerjaya lakonan pada usia 16 di televisyen, dan feature film debut pada tahun berikutnya pada Jamon, Jamon (1992), mendapatkan pujian kritis.

Seterusnya peranan nya pada 1990-an dan 2000-an termasuk Bukalah Matamu (1997), The Hi-Lo Country (1999), The Girl of Dreams anda (2000) dan Wanita di Atas (2000).

Cruz semua pengakuan untuk peranan utama di Vanilla Sky dan Blow. Kedua-dua filem yang dikeluarkan pada tahun 2001 dan berjaya secara komersial di seluruh dunia.

Pada tahun 2000 ia juga tampil dalam filem dari pelbagai genre, termasuk komedi Waking Up di Reno (2002), thriller Gothika (2003), wayang Natal Noel (2004), aksi petualangan Sahara (2005), animasi G-Force dan drama muzikal Sembilan.

Filem paling terkenal nya untuk tarikh Volver (2006), yang beliau meraih Golden Globe dan nominasi Academy Award, dan Vicky Cristina Barcelona (2008), yang dia menerima Academy Award.

Dia adalah pelakon Sepanyol pertama dalam sejarah yang menerima Academy Award, dan pelakon Sepanyol keenam keseluruhan. G-Force (2009) yang paling berjaya secara komersil filem-nya.

Awal kehidupan

Penélope Cruz Sánchez dilahirkan di Alcobendas, Komunitas Madrid, Sepanyol, putri Encarna Sánchez, penata rambut dan pengurus peribadi, dan Eduardo Cruz peruncit dan montir mobil  Dia mengangkat Rom Katolik.

Selama masa kecilnya, Cruz tinggal di Alcobendas, sebuah daerah pinggiran kelas pekerja, walaupun dia menghabiskan “banyak” waktu di apartemen neneknyaCruz.

Adalah yang tertua dari tiga bersaudara;  dia memiliki saudara yang lebih muda, Eduardo, yang merupakan seorang penyanyi, dan seorang adik perempuan, Mónica, yang seorang pelakon.

Dia berkata bahawa dia mempunyai masa kecil yang bahagia, dan Charlie Rose of 60 Menit menggambarkan zaman kanak-kanak Cruz sebagai hidup “sederhana”.

Pada tahun 2000, Cruz menyatakan bahawa sebagai anak-anak dia akan melemparkan diri di lantai dan “bermula menendang dan memecahkan barang-barang” ketika dia tidak bisa seperti dia.

Pada awalnya, Cruz mempunyai cita-cita menjadi seorang pelakon dan difokuskan pada tari ,kerana telah mempelajari balet klasik selama sembilan tahun di Sepanyol Conservatory Nasional.

Dia menerima tiga tahun latihan balet Sepanyol dan empat tahun Cristina Rota teater di sekolah New York

PENELOPE Cruz melihat ke depan akan menjadi tua. Untuk itu, dia merasa nyaman dengan kenyataan bahwa wajah dan tubuhnya juga akan berubah.

Penelope Cruz menyadari semakin tua dan tidak pernah ingin berbohong tentang usianya. Aktris 36 tahun ini juga tidak ingin memberikan tekanan ke dalam Hollywood bahwa menjalani operasi merupakan upaya untuk tetap tampak muda.

Dia lebih terinspirasi oleh sikap kakek-neneknya dengan usia tua.

Dia berkata, “Saya tidak pernah ingin berbohong tentang umur saya. Jika saya melihat-lihat pada aktris yang saya kagumi, mereka semua wanita yang tidak pernah tumbuh lebih tua, tetapi mereka berpelukan, seperti Sophia Loren atau Audrey Hepburn.” Demikian yang okezone kutip dari Contactmusic, Senin (27/7/2010).

”Saya sangat dekat dengan kedua nenek saya hingga tumbuh dewasa-mereka hidup hingga usia tua dan mereka selalu indah di mata saya.

Mereka mencintai kehidupan dan hal itu terlihat di wajah mereka. Tentu saja wajah saya akan berubah saat saya bertambah tua, tapi itu oke. Ini adalah hal yang baik menjadi tua, karena itu berarti Anda belum meninggal.

Saya ingin memiliki kasih yang bisa dibanggakan, tidak berbohong tentang hal itu atau mencoba untuk melawannya,” jelasnya.

Dan Penelope, yang baru saja menikah dengan aktor Spanyol Javier Barden ini menegaskan, orang-orang terdekat di hidupnya tidak ingin mengubah penampilannya.

Dia menambahkan dalam sebuah wawancara dengan majalah You, “Orang-orang yang mencintaiku, cinta saya untuk siapa saya. Mereka mencintai saya untuk menggabungkan dari hal-hal yang membuat orang mencintai orang lain, dan hal-hal akan tetap ada ketika saya berumur 40, 60, atau 80 tahun.”

Meskipun dia memiliki figur super-ramping, bintang “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” ini mengaku menikmati tubuhnya mempunyai kalori.

Wanita cantik ini mengungkapkan, ”Makanan favorit saya adalah roti dan pasta, Coca Cola dan makanan yang digoreng.”

Penelope Cruz musik, Penelope Cruz mtv, Penelope Cruz galeri, Penelope Cruz foto, Penelope Cruz penulis lagu, Penelope Cruz lagu, Penelope Cruz terbaru, Penelope Cruz album, Penelope Cruz aktris, Penelope Cruz bergaya, Penelope Cruz menawan, Penelope Cruz popular, Penelope Cruz terkini, Penelope Cruz album baru, Penelope Cruz youtube, Penélope Cruz Sánchez, lahir, April, 28, 1974, seorang, pelakon, Sepanyol, 15, agen,kerjaya, lakonan, pada, usia, 16, televisyen, feature, film, debut, Jamon, Jamon,(1992), pujian, kritis, Seterusnya, peranan, The, Girl, Dreams