Tag Archives: amat

Birthday Fasha Sandha Bertudung

Birthday Fasha Sandha Bertudung, Nikki mtv, Fasha Sandha berita, Fasha Sandha Web, Fasha Sandha galeri, Fasha Sandha foto, Fasha Sandha portofolio, Fasha Sandha album, Fasha Sandha info, Fasha Sandha filem, Fasha Sandha terbaru, Fasha Sandha pos, Fasha Sandha surat, Fasha Sandha mail, Fasha Sandha model, Fasha Sandha model antarabangsa, Fasha Sandha bergaya, Fasha Sandha menawan, Fasha Sandha hebat, Fasha Sandha tubuh cantik, Fasha Sandha badan fit, Fasha Sandha tubuh fit, Fasha Sandha badan langsing, Fasha Sandha terkenal, Fasha Sandha popular, Fasha Sandha myspace, Fasha Sandha youtube,  Fasha Sandha facebook, Fasha Sandha friendster, Fasha Sandha tagged, Fasha Sandha blog, Fasha Sandha menarik, Fasha Sandha unik, Fasha Sandha wajah, Fasha Sandha rahsia, Fasha Sandha makanan, Fasha Sandha biodata, Fasha Sandha hiburan, Fasha Sandha terkini, Fasha Sandha seksi.

Birthday Fasha Sandha Bertudung

mppb_12929

Jika personaliti popular lain menganggap usia 25 tahun terlalu muda untuk memikul tanggung jawab sebagai seorang isteri dan ibu, namun buat pelakon kontroversi Nur Fasha Sandha, dia merasakan usia 25 tahun amat sesuai untuknya mengubah status diri.

Fasha ketika ditemui di majlis doa selamat dan bacaan Yassin sempena sambutan hari jadinya yang ke-25 tahun di kediaman barunya di Ukay Perdana, Ampang, baru-baru ini mengakui sedang menjalinkan hubungan serius dengan seorang jejaka dan berazam untuk menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi.

mppb_12930

mppb_12928

Erra Fazira Selamat Lahirkan Engku Aleesya

Erra Fazira Selamat Lahirkan Engku Aleesya, Erra Fazira musik, Erra Fazira mtv, Erra Fazira berita, Erra Fazira Web, Erra Fazira galeri, Erra Fazira foto, Erra Fazira portofolio, Erra Fazira album, Erra Fazira info, Erra Fazira filem, Erra Fazira terbaru, Erra Fazira pos, Erra Fazira surat, Erra Fazira mail, Erra Fazira model, Erra Fazira model antarabangsa, Erra Fazira bergaya, Erra Fazira menawan, Erra Fazira hebat, Erra Fazira tubuh cantik, Erra Fazira badan fit, Erra Fazira tubuh fit, Erra Fazira badan langsing, Erra Fazira terkenal, Erra Fazira popular, Erra Fazira myspace, Erra Fazira youtube,  Erra Fazira facebook, Erra Fazira friendster, Erra Fazira tagged, Erra Fazira blog, Erra Fazira menarik, Erra Fazira unik, Erra Fazira wajah, Erra Fazira rahsia, Erra Fazira makanan, Erra Fazira biodata, Erra Fazira hiburan, Erra Fazira terkini, Erra Fazira seksi.

Erra Fazira Selamat Lahirkan Engku Aleesya

‘Alhamdulillah, Suria fm sudah mempunyai seorang pendengar baru Engku Aleesya, yang selamat dilahirkan pada 11.40 pagi,” begitu mesej khidmat pesanan ringkas (SMS) Ketua Pegawai Operasi Suria fm, Engku Emran Engku Zainal Abidin kepada mStar sebentar tadi, 30 Mac 2009.

Engku Aleesya dilahirkan seberat 4.04 kg secara normal di Damansara Specialist Center, PJ.

erra

Emran jelas amat teruja dengan kelahiran anak sulungnya.

“Erra dan Aleesya dalam keadaan sihat,” kata Emran lagi. Pelakon dan penyanyi Erra Fazira dimasukkan ke sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur, pada pukul 11.30 malam (29/3) setelah mengalami kesakitan.

Pada jam 3 petang nanti, Engku Emran akan mengadakan sebuah sidang akhbar di Damansara Specialist Center.

Awie Bahagia Bersama Keluarga Baru

Awie Bahagia Bersama Keluarga Baru, Awie musik, Awie mtv, Awie berita, Awie Danish Web, Awie galeri, Lisa Surihani foto, Awie portofolio, Awie album, Lisa Surihani info, Awie filem, Lisa Surihani terbaru, Awie pos, Lisa Surihani surat, Awie mail, Awie model, Awie model antarabangsa, Awie bergaya, Awie menawan, Awie hebat, Awie tubuh cantik, Awie badan fit, Awie tubuh fit, Awie badan langsing, Awie terkenal, Awie popular, Awie myspace, Awie youtube,  Awie facebook, Awie friendster, Awie tagged, Lisa Surihani blog, Awie menarik, Awie unik, Awie wajah, Awie rahsia, Awie makanan, Awie biodata, Awie hiburan, Awie terkini, Awie seksi.

Awie Bahagia Bersama Keluarga Baru

Bila ditanya tentang kehidupannya kini, Awie terus mengatakan yang dia amat bersyukur. Dia semakin bahagia kini dan keserasian semakin baik serta kukuh antara dirinya dengan isteri, Rozana Misbun.

awiefamily

Isteri saya dah semakin memahami saya dan sebagai seorang ibu, dia tak pernah nak bandingkan antara anak tiri dan anak kandung sendiri. Anak-anak saya yang dulu pun rapat dengan mummy mereka tu. Saya suka tengok anak-anak saya membesar di depan mata saya.

Anak sulung saya, Puteri Aleeya Antasha dah berumur sembilan tahun manakala Puteri Alifa Antasha dah berumur tujuh tahun. Putera saya pula, Putera Ahmad Merah dah berumur dua tahun dan yang bongsu Putera Ahmad Rezzki dah berumur tujuh bulan memang sentiasa berada dalam kawalan saya.

Awie