Tag Archives: Abby Abadi

Abby luahkan perasaan kepada Zul

Abby luahkan perasaan kepada Zul

Cian Abby Abadi yang sekarang ni dok banyak masalah melanda dirinya, biasalah manusia, semua orang akan hadapi masalah. Abby dalam laman blognya, ada menyatakan luahan hatinya terhadap Zul Ariffin.

Segala kisah, gambar dan apa-apa mengenai Zul telah diluahkan dalam satu entry yang amat menyedihkan dalam blog tu. Bagaikan satu episod duka telah Abby harungi. Menjalinkan kasih sayang dengan Zul adalah sesuatu yang tidak pernah difikir oleh Abby.

Dalam ayat-ayat blog tue, Abby sepertinya dah tak punya apa-apa hubungan special lagi dengan Zul sepertinya juga telah putus cinta.

Abby, luahkan, perasaan, Zul, Abby Abadi, banyak, masalah, melanda, diri, biasa, manusia, hadapi, masalah, blog, luahan, hati, Zul Ariffin, Segala, kisah, gambar, mengenai, entry, menyedih, Menjalinkan, kasih sayang, ayat, hubungan, special, telah, putus, cinta, berita hiburan, berita hiburan terkini, berita hiburan-hiburan, berita hiburan wanita, berita hiburan melayu, berita hiburan malaysia, berita hiburan majalah, artis wanita, artis lelaki, berita artis, gambar artis, foto artis, web artis

Abby Abadi, Zul serba warna jambu

Abby Abadi, Zul serba warna jambu

Abby Abadi, siapa tidak kenal. Banyak peristiwa yang menimpa dirinya dan rumah tangganya dua tahun ini.

Nasib Abby ni seorang yang tabah. Walaupun digosipkan dengan Zul dengan bercinta, namun Abby tetap berpendirian dirinya dengan Zul cuma kawan biasa. Belum ada pengakuan lagi untuk ‘cinta’ mereka berdua.

Dah nak dekat lebaran ni, Abby dan Zul pun sempatlah ke photo studio sebentar untuk sebuah koleksi nanti.

Memakai baju sedondon berwarna ‘pink’ maka terserlahlah warna warni keriangan mereka berdua. Abby juga sudah tidak kisah lagi jika Norman dan Memey akan bertunang pada Raya ke-4 seperti yang digembar gemburkan media..

Abby Abadi, Abby Abadi foto, Abby Abadi web, Abby Abadi info, Abby Abadi maklumat, Abby Abadi hiburan, Abby Abadi misteri, Abby Abadi berita, Abby Abadi bio, Abby Abadi malaysia, Abby Abadi kawan, Abby Abadi artis, Abby Abadi bf1

Gambar skodeng Abby Abadi dan Zul Ariffin

Gambar skodeng Abby Abadi dan Zul Ariffin

Bukan setakat di Hollywood sahaja ada paparazi ni, kat Malaysia pun ada juga.

Memang berani sungguh kerja paparazi ni, sanggup meredah apa jua untuk mengambil gambar artis dalam artis berkenaan sedari.

Itulah yang berlaku kepada pasangan ‘kawan’ Abby Abadi dan Zul Ariffin ketika mereka membuat aktiviti riadah pada waktu pagi (mungkin hari Ahad).

Tapi Abby sepertinya tak bersenam, mungkin cuma menemankan Zul sahaja kot. Zul pun tangkap lentoklah dengan berpakaian seksi dedah aurat depan Abby. Fuh~

Abby Abadi pelakon, Abby Abadi malaysia, Abby Abadi artis, Abby Abadi gambar, Abby Abadi pasangan, Abby Abadi aktiviti, Abby Abadi riadah, Abby Abadi aktris, Abby Abadi bersenam, Abby Abadi pakaian,Abby Abadi gosip, Abby Abadi bergaya, Abby Abadi aurat, Abby Abadi drama, Abby Abadi bercerai, Abby Abadi anak, Abby Abadi hiburan, Abby Abadi terkini, Abby Abadi seksi, Abby Abadi menarik,Abby Abadi janda