Rihanna berhabis hampir RM5 ribu di kedai seks

Rihanna berhabis hampir RM5 ribu di kedai seks

Demi ‘keperluan’ diri sendiri, penyanyi “California King Bed”, Rihanna, sanggup berhabis duit melebihi AS$1,500 (RM4,692) di sebuah kedai menjual barangan seks.

Dipetik daripada laporan NY Post, Rihanna telah singgah di Lovestore dan membeli barangan seperti permainan seks, gari, lilin wangian dan juga pakaian dalam ketika berada di Paris baru-baru ini.

Satu sumber memberitahu The Sun, “Dia tahu apa yang dia inginkan dan tidak memerlukan sebarang bantuan ketika membeli. Dia kelihatan gembira dan seperti tidak sabar ingin pulang ke hotelnya.”

Rihanna yang digosipkan bercinta dengan model muzik video terbarunya berjudul “We Found Love”, Dudley O’Shaughnessy juga dikatakan menghabiskan masa selama lima minit sahaja di kedai seks tersebut. Wow, RM5 ribu dibelanjakan dalam masa lima minit!

Kemudian penyanyi berusia 23 tahun ini dilihat memegang buku oleh Ellen Von Unwerth yang imej grafik aksi lesbian yang telah dibeli di kedai tersebut.

Ini bukanlah kali pertama Rihanna dilihat di kedai seks. Pada Mac lalu, dia dilihat berada di luar sebuah kedai seks The Tool Shed di Sydney, Australia dengan membawa dua bag penuh barangan yang dibeli. Kemudian pada Julai lalu, Rihanna sempat singgah di Wanda’s Adult Emporium di Ottawa, Kanada bersama penyanyi Drake yang dilaporkan bekas teman lelakinya.

Rihanna, berhabis, ribu, kedai, seks, Demi, diri, sendiri, penyanyi, California, King Bed, sanggup, berhabis, duit, melebihi, kedai, menjual, barangan, seks, Lovestore, membeli, barangan, permainan, seks, gari, lilin, wangian, pakaian, ketika, berada, Paris, muzik video, terbaru, berjudul, We Found Love, Dudley O’Shaughnessy, Wanda’s Adult, Emporium, Ottawa, Kanada, penyanyi, Drake, hiburan-hiburan, hiburan terkini, hiburan artis, hiburan masa kini, hiburan artis wanita, berita hiburan, web hiburan, artis antarabangsa, artis seksi, gosip artis

Leave a Reply

Your email address will not be published.